vief-goes-kiwi.reismee.nl

elfstedentocht

heb gehoord dat het bij jullie nogal koud is. dan ga ik nog maar even hier van mijn laatste dagen genieten!!! sterkte. Ik kom maandag weer thuis.

Reacties

Reacties

papa

Leuk hoor ;-)
We zullen een trui en warme jas meennemen naar Schiphol!!!
Goede reis.

Odile van Rijswijk

Ja, wrijf het er maar lekker in Vivian...! Net de kindertjes naar school gebracht en ik kan niet eens normaal tikken omdat mijn vingers door en door koud zijn.
Geniet van je laatste dagen daar in dat prachtige land, wij hebben ook enorm meegenoten van je verhalen en foto's, wij wensen je een goede reis terug naar huis!

Pien en Odile van Rijswijk

Loes

Hoihoi,

Geniet er nog even van. Goede reis. Gelukkig staan je ouders er straks met hééle warme kleren voor je. Xx

Ing

Ha Viv,

We hebben enorm genoten van je verhalen, ook al hoorde ik dat je soms bang was dat we het niet leuk zouden vinden. Je bent een geboren schrijfster en ik heb het gevoel een beetje met je mee op reis te zijn geweest. Dank je wel daar voor. En als je nog eens gaat, naar Australie of zo, ik zou best met je mee
willen. Een goed reis terug!

Liefs Ing en de rest van de Sliertjes

Anita

Hoooooi Vief, bedankt voor je geweldige verhalen en whatsuppies..... Je hebt NieuwZeeland een stuk dichterbij gehaald voor mij!!!! Hele goeie reis een tot snel!! Dikke knuffel Anita.

Cynthia Faber

Het wordt weer warmer hoor aanstaande maandag (5gr.).
Goede reis. We hebben allemaal mee kunnen genieten dankzij je leuke verhalen en foto's. Geniet nog van de laatste momenten.

sharon

Geniet er nog maar even van want het is hier KOUD!
;)

astrid

Oeps, zal dat effe tegenvallen straks. Moet je weer in het gareel lopen. Bahhhhh!!!! Maar ja...en weer aan 't werk. Je kunt ook weer even een jaartje keihard er tegenaan en ondertussen gaan bedenken wat je volgende trip word. Dan houd je dit wel weer vol!!! Want al heb je eenmaal de smaak te pakken, dan weet ik het zonet nog niet. Wat denk je van kleine Cassie.....die zal zooooooo verschrikkelijk blij zijn. Hij vreet je op!!!! Hahaha Goeie vlucht terug en tot gauw. xxx liefs As

Cas

Woef woef waf, kwispel kwispel

mama

Cas heeft zeker snel een typecusus gedaan!!??!!

viv

Hahaha die cas!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!